Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέτσο και Όρτα η αποστολή των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στην έδρα του Άρη για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους Παναγιώτη Ρέτσο, Αντρέ Όρτα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να μη βρίσκονται σε αυτή.

Το “βαρύ” πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναγκάζει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε… μόνιμο ροτέισον και οι Ρέτσος, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο επιστρέφουν οι Κάρμο και Φορτούνης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ματς της Τετάρτης (24/04, 19:30) στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι:

Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Βέζο, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Ντόη, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι.

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέτσο και Όρτα η αποστολή των Πειραιωτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button