Αθλητικά

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: «Έσπασε» το αήττητο σερί των Ούγγρων και έκανε «άλμα» πρόκρισης στο Champions League του πόλο

Ο  Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στο Champions League του πόλο ανδρών, αφού επικράτησε της αήττητης εδώ και 10 μήνες Φερεντσβάρος με 10-8 και έμεινε “ζωντανός” για την πρόκρισή του στο Final 4.

Με κορυφαίους τους Νίκο Γκίλλα, Μάρτον Βάμος και Δημήτρη Νικολαΐδη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να “σπάσει” το σερί της Φερεντσβάρος και να φθάσει σε ένα φοβερό θρίαμβο, που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει στο Champions League του πόλο ανδρών.

Το φοβερό δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο και είχαν επιμέρους σκορ 4-1 υπέρ τους, ήταν αρκετό για να χαρίσει στους Πειραιώτες τη νίκη και να τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4. Χρειάζονται πια ένα νέο μεγάλο αποτέλεσμα, με διπλό στην έδρα της Μπαρτσελονέτα, για συνεχίσουν στην κορυφαία διοργάνωση του πόλο ανδρών.

Tα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-3, 2-3

Συνθέσεις και γκολ στο Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Γκίλλας 3, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος (Μπάλαζ Νιέκι): Ζάκονι, Μάντιτς 2, Πολ 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος 1, Ντι Σόμα 1, Φέκετε 1, Βιγκβάρι, Νέμετ, Βάργκα 1, Γιάνσικ 1, Νάγκι, Βόγκελ.

Η βαθμολογία του ομίλου
1.Φερεντσβάρος 9
2.Ολυμπιακός 9
3.Μπαρτσελονέτα 3
4.Μπρέσια 0

To άρθρο Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: «Έσπασε» το αήττητο σερί των Ούγγρων και έκανε «άλμα» πρόκρισης στο Champions League του πόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button