lifestyle

Λένε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εγώ έδωσα το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή

Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, σχεδόν έναν μήνα μετά το χωρισμό τους.

Αυτή τη φορά, το πρώην ζευγάρι απασχόλησε με αφορμή τα δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως τη γνωστή influencer που έπιασε στην τσιμπίδα της η ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή. Τα ίδια δημοσιεύματα έφεραν τον Στάθη Σχίζα να την έχει… αποκαλύψει στις αρχές!

Ο Στάθης Σχίζας, μιλώντας σήμερα (23.06.2023) στην εκπομπή Super Κατερίνα, ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που «φωτογράφιζε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως την influencer που της επιβλήθηκε πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε “ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή)”. Εντάξει τώρα ντροπή. Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας.

 

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», τόνισε για όσους τον κατηγόρησαν ότι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα με τη γνωστή influencer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button