Πολιτική

Δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ και προκαλεί το Μητσοτάκη να πει το ίδιο

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις «εκτός γραμμής» του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κασσελάκη ο οποίος είπε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών. 

Η ΝΔ μέσω του εκπρόσωπου της Νίκου Ρωμανού είπε ότι σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Βασίλης Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί προσθέτοντας όμως ότι «ένα κανονικό κόμμα (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Είναι προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά. Το κόμμα που έχει αντιπρόεδρο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ. Το κόμμα που έχει ως νούμερο 2 στο Μέγαρο Μαξίμου τον «τσεκουράτο» Μάκη Βορίδη. Το κόμμα που παρουσίασε με δόξες και τιμές ως υποψήφια ευρωβουλευτή την Ελεονώρα Μελέτη που ξέπλενε τον φασίστα Χρυσαυγίτη, καταδικασμένο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης με τηλεοπτική της συνέντευξη».

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία».

Και καταλήγει: «Δυστυχώς για τη ΝΔ όλοι γνωριζόμαστε καλά σε αυτό τον τόπο. Να προσθέσουμε ότι μόνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι ΔΕΝ θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων. Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε…»

To άρθρο Δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ και προκαλεί το Μητσοτάκη να πει το ίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button