Ειδήσεις ΕλλάδοςΕπικαιρότητα

Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους ξενοδοχείου – Galaksias.com

Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τριών μηνών, επιδόματα αδείας, δώρο Χριστουγέννων που οφείλονται στους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου «ΣΑΜΟΣ» καλεί την ιδιοκτήτρια εταιρεία το Εργατικό Κέντρο Σάμου το οποίο μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και το επισιτισμό έχουν προχωρήσει σε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, πολλοί εκ των οποίων εργάζονται εκεί για δεκαετίες, από την προηγούμενη διεύθυνση του ξενοδοχείου, κατήγγειλαν την κατάσταση λέγοντας ότι “δεν πάει άλλο με την κοροϊδία ότι θα πληρωθούν άμεσα ενώ δεν γίνεται καμία πληρωμή“.

Τα μέλη του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων αλλά και του Ε.Κ.Σ καλούν  τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου άμεσα να προχωρήσουν μαζί με το σωματείο σε συνέλευση, «ενωμένοι σαν μια γροθιά να γραφτούν στο σωματείο και να οργανώσουν από κοινού τα επόμενα βήματα ώστε να πληρωθούν άμεσα, κανένας να μη χάσει τη δουλειά του και να πληρώνονται κάθε μήνα κανονικά».

«Δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε τα δεδουλευμένα των συναδέλφων μας να καταβληθούν ΤΩΡΑ! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κλέβει τον ιδρώτα μας και το ψωμί από το τραπέζι των παιδιών μας! Εμείς έχουμε την πραγματική δύναμη: είμαστε οι πολλοί. Μπορούμε να κερδίσουμε. Κανένας μόνος του! Τώρα σε άμεση επαφή με το σωματείο και με το Εργατικό Κέντρο» ανέφεραν τα μέλη του Εργατικού Κέντρου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο χώρο του ξενοδοχείου όπου είχαν συνομιλία με τους απλήρωτους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button