Αθλητικά

Εισαγγελική έρευνα μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης – ΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Super League, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν και από τις δύο πλευρές (τόσο από την πλευρά του Αλέξη Κούγια, όσο και από αυτή της ΠΑΕ Άρης).

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για το “παραποδόσφαιρο”.

“Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη…. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο” δήλωσε μεταξύ άλλων.

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει επιτέλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά το θέλουμε.

Θα το αντέξεις, όμως, εσύ και ο εντολέας σου; Θα αντέξετε να μπει ο εισαγγελέας και να τα βγάλει όλα στη φόρα; Να λάμψει η αλήθεια; Λοιπόν, τελευταία φορά που σου κάνουμε τη χάρη Αλέξη. Περιμένουμε τον εισαγγελέα…” ανέφερε στην αντίδρασή της η ΠΑΕ Άρης.

To άρθρο Εισαγγελική έρευνα μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button