Πολιτική

O Στέφανος Κασσελάκης στη Σύρο με φούτερ και αθλητικά – Φωτογραφίες από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Σύρο έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει ανά την Ελλάδα με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Προερχόμενος από την Κύθνο, στην οποία έκανε, επίσης, επίσκεψη, ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στη Σύρο με ιδιωτικό σκάφος λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν στη Σύρο, η υποψήφια ευρωβουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Γιαννακά, όπως και μέλη – φίλοι του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος και άνετος, φορώντας αθλητική περιβολή, με αθλητικά παπούτσια, παντελόνι και μπλούζα φούτερ με κουκούλα, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μικρούς και μεγάλους.

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει προγραμματίσει συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Πρώτος του σταθμός ήταν το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος, Γιάννης Ρούσσος και στελέχη του Επιμελητηρίου και πραγματοποιήθηκε ολιγόωρη συνάντηση. 

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διανυκτερεύσει στη Σύρο και την Κυριακή 21 Απριλίου έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τη Νάξο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί περιοδεία 10 ημερών σε συνολικά 29 νησιά του Αιγαίου.

 

To άρθρο O Στέφανος Κασσελάκης στη Σύρο με φούτερ και αθλητικά – Φωτογραφίες από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button