Αθλητικά

Πλέι οφ NBA: Μπρέικ και 3-0 για τους Ντένβερ Νάγκετς επί των Λος Άντζελες Λέικερς – Μείωσαν σε 2-1 με «50άρα» του Εμπίντ οι Σίξερς

Τα πλέι οφ του NBA συνεχίστηκαν με σπουδαίες αναμετρήσεις και τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς να κάνουν… παρέλαση στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, για τη νίκη με 112-105 και το 3-0 στη σειρά.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν τον Λεμπρόν Τζέιμς με 26 πόντους, 9 ασίστ και τον Άντονι Ντέιβις με 33 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά ήταν άστοχοι από το τρίποντο και οι Ντένβερ Νάγκετς δεν δυσκολεύτηκαν να “σπάσουν” την έδρα τους, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί τους εναντίον τους, από το 4-0 στα περσινά πλέι οφ του NBA.

Οι νικητές είχαν τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει τα πάντα στο παρκέ με 24 πόντους, 15 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Άαρον Γκόρντον πρόσθεσε 29 πόντους με 15 ριμπάουντ, ενώ Τζαμάλ Μάρεϊ και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ είχαν 22 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 τις σειρές τους, αφού οι Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν άνετα με 121-83 των Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς νίκησαν με 125-114 τους Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Πάολο Μπανκέρο με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μάτζικ, ενώ για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ του NBA, με 50 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Τρομερός ήταν και ο Τζέιλεν Μπράνσον με 39 πόντους και 13 ασίστ, αλλά δεν απέτρεψε την ήττα των Νικς.

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις 4 νίκες στα πλέι οφ του NBA.

 

To άρθρο Πλέι οφ NBA: Μπρέικ και 3-0 για τους Ντένβερ Νάγκετς επί των Λος Άντζελες Λέικερς – Μείωσαν σε 2-1 με «50άρα» του Εμπίντ οι Σίξερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button