Αθλητικά

Ράφα Ναδάλ: «Αν αισθάνομαι όπως τώρα δεν θα αγωνιστώ στο Roland Garros»

Ο Ράφα Ναδάλ έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς, δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό και ο ίδιος τόνισε ότι αν δεν είναι ανταγωνιστικός, θα μείνει εκτός Roland Garros

Ως πολυνίκης του Roland Garros, ο Ράφα Ναδάλ είχε βάλει ως στόχο τη συμμετοχή στο γαλλικό Γκραν Σλαμ, αλλά φαίνεται ότι πλέον σκέφτεται ακόμη και να μην κατέβει, μεταθέτοντας την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ

«Αν αισθάνομαι όπως σήμερα, δεν θα αγωνιστώ στο Roland Garros. Θα παίξω μόνο αν νιώθω ανταγωνιστικός. Αν παίξω, έπαιξα. Αν όχι, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου ή της καριέρας μου. Έχω στόχους και μετά το Roland Garros, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

Για τη συμμετοχή του στο Masters της Μαδρίτης: «Δε νομίζω να μπορέσω να παίξω στο 100%, αλλά σημαίνει πολλά να παίξω για μια τελευταία φορά στην καριέρα μου στη Μαδρίτη. Είναι ένα ξεχωριστό μέρος και court για εμένα».

Θα απολαύσω το γεγονός ότι δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία να αγωνιστεί μια ακόμα φορά. Είμαι εδώ, έσω την ευκαιρία και ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν. Δεν χάνω την ελπίδα μου, στον αθλητισμό τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα».

To άρθρο Ράφα Ναδάλ: «Αν αισθάνομαι όπως τώρα δεν θα αγωνιστώ στο Roland Garros» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button