Αθλητικά

Βούρκωσε η αρχηγός! Η Σωτηρίου «αποθεώθηκε» από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετα τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Καθολική «αποθέωση» για μια σπουδαία παίκτρια. Συγκινητικές στιγμές για την αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Σωτηρίου, μετά τη νίκη του “τριφυλλιού” επί του Ολυμπιακού, στο game 4 των τελικών της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του στον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, επιβλήθηκε 60-50 του Ολυμπιακού στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”, και ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 νίκες. Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Σωτηρίου, αποθεώθηκε από τον κόσμο του “τριφυλλιού” κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, μετά το τέλος του ντέρμπι.

“Συγγνώμη για την συγκίνηση αλλά είναι μεγάλη ένταση και αυτός ο κόσμος είναι μοναδικός. Δεν ήθελα να είναι αυτό το τελευταίο ματς της χρονιάς. Το λιγότερο αξίζουμε να είμαστε στον τελικό των τελικών” ανέφερε η Σωτηρίου, για να σταματήσει τις δηλώσεις της, ακούγοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κάνει… σύνθημα το όνομά της.

“Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σήμερα παρουσιαστήκαμε πολύ καλά. Ο Σύλλογος έχει μαχητική ψυχή και μας πόνεσε πολύ στον εγωισμό μας το 2-1 και σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εναντίον του Ολυμπιακού. Η κάθε ήττα μας έκανε πιο δυνατές αλλά για εμάς ο τρόπος που έγινε μας πείραξε. Πάμε όλα για όλα και θα δώσουμε ότι έχουμε. Σήμερα δείξαμε και στους αντιπάλους και στον κόσμο μας ότι θα είμαστε μαχήτριες ως το τέλος. Η κάθε μια έκανε το κάτι παραπάνω σήμερα. Έχω σπάσει τα όρια μου φέτος και θέλω να δώσω ότι μπορώ ακόμα και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα προς τις συμπαίκτριες μου. Θέλω το νταμπλ και δεν με πειράζει τι θα γίνει», σημείωσε η Κατερίνα Σωτηρίου.

To άρθρο Βούρκωσε η αρχηγός! Η Σωτηρίου «αποθεώθηκε» από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετα τη νίκη επί του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button