Περιβάλλον

ΠΑΟΚ: Πάνοπλος για τη νίκη-πρόκριση επί της Χάιντουκ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντουκ στο γήπεδο της Τούμπας (Πέμπτη 17/8, 20:30), με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τους Κροάτες – κι έπειτα από το 0-0 του Σπλιτ – ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. To ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό για μία ακόμα μέρα κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάνω από 10.000 εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα ρεβάνς με τους Κροάτες. Κάτι που σημαίνει πως περισσότεροι από 20.000 φίλοι των «ασπρόμαυρων» έχουν ήδη κλείσει θέση, με την ελπίδα να σπρώξουν την ομάδα του Λουτσέσκου στην πρόκριση στα Play Off του UEFA Europa Conference League.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή (18/8) στις 9:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της Super League που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/8, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button