Αθλητικά

Μάντσεστερ Σίτι: Η απονομή, το κλείσιμο ματιού του Γκουαρντιόλα στο τρόπαιο του Champions League και ο γύρος θριάμβου

Όλα όσα ακολούθησαν της νίκης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ίντερ στον τελικό του Champions League, με την απονομή του τροπαίου και το γύρο θριάμβου, υπό τους ήχους του “Hey Jude”. Τα φιλιά στην κούπα και το κλείσιμο ματιού του Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League μετά τη νίκη επί της Ίντερ, στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν, κάνοντας το τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε έτσι τον μοναδικό τίτλο που έλειπε από την τροπαιοθήκη της και ο Πεπ Γκουαρντιόλα πανηγύρισε την κορυφαία διάκριση στην 7ετη παρουσία του στο τιμόνι του συλλόγου.

Ήταν το τρίτο βαρύτιμο τρόπαιο στην καριέρα του Καταλανού τεχνικού, μετά από τα δύο που είχε πάρει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα το 2009 και το 2011.

Λίγο αφού έκαναν Pasillo” για να περάσουν οι παίκτες της Ίντερ και να πάρουν τα μετάλλιά τους, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι πήγαν να πάρουν το τρόπαιο που τόσο πολύ έψαχναν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκλεισε το μάτι στην κούπα, οι περισσότεροι παίκτες την φίλησαν και ο Γκιντιογκάν την σήκωσε στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης.

Ακολούθησε ο γύρος θριάμβου και νέοι πανηγυρισμού, υπό τους ήχους του “Jey Jude”.

To άρθρο Μάντσεστερ Σίτι: Η απονομή, το κλείσιμο ματιού του Γκουαρντιόλα στο τρόπαιο του Champions League και ο γύρος θριάμβου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button