Επιστήμη

Οι 22 νικητές του διαγωνισμού

Χιλιάδες φωτογραφίες υποβλήθηκαν στον 16ο ετήσιο διαγωνισμό iPhone Photography Awards (IPPAWARDS). Όλες οι γωνιές του πλανήτη ήταν παρούσες στον διαγωνισμό του 2023 αναδεικνύοντας τις δημιουργικές δυνατότητες φωτογραφίας με το συγκεκριμένο έξυπνο κινητό.

Το μεγάλο βραβείο πήγε φέτος στον Ivan Silva από το Μεξικό, ενώ φωτογράφοι από τη Γερμανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και τις ΗΠΑ κέρδισαν τον τίτλο του Φωτογράφου της Χρονιάς.

Εκτός από τα κορυφαία βραβεία, ανακοινώθηκαν και οι νικητές στις 14 διαφορετικές κατηγορίες του διαγωνισμού, από «Ταξίδι» και «Τοπίο» μέχρι «Πορτρέτο» και «Λάιφ Στάιλ».

Οι φωτογραφίες που ξεχωρίζουν από το διαγωνισμό του iPhone Photography Awards

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι η όλο χρώμα φωτογραφία ομάδας φλαμίνγκο από Skye Snyder (κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ζώα») και η φωτογραφία από Shusen Jia που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Λάιφ Στάιλ» – η φωτογραφία μιας παρέας νεαρών κοριτσιών να παίζουν σε μια πισίνα αιχμαλωτίζει τέλεια το πνεύμα των καλοκαιριών της παιδικής ηλικίας.

Εκτίμηση και αναγνώριση κέρδισαν επίσης πολλές μαυρόασπρες φωτογραφίες όπως η φωτογραφία που στοιχειώνει – από Tao Fan – ενός παλιού χαλυβουργείου στην Εσωτερική Μογγολία και η φωτογραφία η οποία ξυπνά αναμνήσεις – από Ton Ensing – του ήλιου να ανατέλλει πάνω από μια φάρμα στην Ολλανδία.

Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε όλα τα βραβεία του φετινού διαγωνισμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button