Πολιτική

Πατέρας Κωνσταντίνου Φλώρου: «Ένα αγκάλιασμα έγινε»

Μία άλλη εκδοχή για το τι ακριβώς έγινε στη Βουλή και το επεισόδιο μεταξύ του γιου του, Κωνσταντίνου Φλώρου και του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένου, έδωσε το πρωί της Πέμπτης (25/4/24), ο πατέρας του Στάθης Φλώρος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για το επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του Βασίλη Γραμμένου και του Κωνσταντίνου Φλώρου: «Άκουσα από πληροφορίες ότι δεν πιάστηκαν καν στα χέρια. Ένα αγκάλιασμα έγινε αλλά ο κύριος Γραμμένος μας έκανε ακριβώς αυτό που έκανε στον γιο μου, για να αντιστρέψει κάτι που κάνει ο ίδιος υπέρ του. Κόλλησε το στήθος στον γιο μου, τον έβρισε, του έβρισε τη μάνα και αμέσως μόλις τον έπιασε ο γιος μου, αυτός ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Έτσι πετυχαίνεις να γίνεις θύμα από θύτης».

«Όσο για το κάταγμα, μας είχε πει ότι εξαιτίας γεγονότος είχε ρινικό κάταγμα. Δεν ξέρω αν είναι παλιό ή νέο. Όταν σου σπάνε τη μύτη, δεν πρέπει να υπάρχουν αίματα; Δεν αμφισβητώ ιατροδικαστή αλλά εμένα μου γεννιούνται αυτά τα ερωτήματα».

Για τη διαμάχη του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Στάθης Φλώρος, περιέγραψε:

«Είναι ένας από 5 συνιδρυτές του κόμματο. Αν δεν πήγαινα να του χτυπήσω την πόρτα θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές. Υπάρχει βεντέτα μεταξύ εμένα και του κυρίου Βελόπουλου γιατί προσπαθούσε να με απωθήσει από το κόμμα… Εγώ πήρα 843 ψήφους τότε και μου το κοπανάνε… Άρχισε ένας ανηλεής πόλεμος από τότε… Με τα πολλά άρχισαν να κάνουν κάτι λογαριασμούς τρολ».

Η απάντηση του Βασίλη Γραμμένου

Ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος πάντως, επιμένει ότι δεν έβρισε την μητέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου και πως εκείνος του επιτέθηκε χωρίς σοβαρό λόγο.

«Δεν εξύβρισα και δεν μπήκα στη διαδικασία να απευθυνθώ στον συγκεκριμένο άνθρωπο». «Ψεύδη» όσα είπε «για να δικαιολογήσει την πράξη του»…

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button