Ομορφιά

Πελαγία Καζολέα-Γιώργος Καβακάκης: Για χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα

Η πρώην παίκτρια του «Survivor», Πελαγία Καζολέα και ο Γιώργος Καβακάκης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι της showbiz. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr τους εντόπισε την ώρα που απολάμβαναν την βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας και η πρώην παίκτρια του Survivor 2022 αποκάλυψαν σε κοινή τους συνέντευξη ποιος έκανε την πρώτη κίνηση και τι είδε ο ένας στον άλλο από την πρώτη στιγμή και τον γοήτευσε.

«Μια μέρα μπαίνει στο γραφείο μου ένα αγόρι το οποίο δεν ήξερα και απλά ένιωσα κεραυνοβόλο έρωτα για εκείνον. Ένιωθα και άβολα να ρωτήσω τους συναδέλφους αν τον ξέρουν, οπότε άφησα τον καιρό να περάσει. Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και πήγαμε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας στο Romeo. Εκεί, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο κύριος Φάις μου σύστησε τον Γιώργο», αποκάλυψε η Πελαγία Καζοέλα με τον Γιώργο Καβακάκη να αποκαλύπτει:

«Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Της πέταγα λουλούδια όλο το βράδυ. Μετά από δύο μέρες βγήκαμε το πρώτο ραντεβού…πήγαμε για φαγητό. Εκεί τη ρώτησα “θες να φύγουμε αύριο για τριήμερο;” Και φύγαμε την επομένη για Ύδρα.

Με τον γυρισμό από εκείνο το πρώτο ταξίδι στην Ύδρα ξεκίνησε η καραντίνα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε και η συγκατοίκηση μας από τον πρώτο μήνα της γνωριμίας μας. Η Πελαγία είναι πολύ καλή νοικοκυρά, τρομερή μαγείρισσα, θέλει να τα έχει όλα έτοιμα και σε τάξη.».

«Αυτό που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, είναι πως υπήρχε μεταξύ μας ωραία επικοινωνία, χημεία. Ο Γιώργος έχει λέγειν, ωραία αίσθηση του χιούμορ, έχει αυτό τον αρσενικό τρόπο. Είναι αυτό που λέμε «αρσενικό παλιάς κοπής», γιατί έχει τον σεβασμό και την ωραία προσέγγιση», δήλωσε η Πελαγία Καζολέα στη συνέντευξή τους.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button