Πολιτική

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: Τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό, λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί

Νέα ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά το σχόλιο που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη απαντώντας σε follower στο Instagram, μετά την αποπομπή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης», έγραψε μεταξύ των άλλων στο σχόλιό του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος με νέα του ανάρτηση στο Facebook, τονίζει πως τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή και ότι τον εκτιμά ως άνθρωπο και ως πολιτική οντότητα.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα», τονίζει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και συνεχίζει: «Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση».

«Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς, καταλήγει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: Τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό, λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button