Τεχνολογία

Μυλοπόταμος: «Σφίγγες» στους αστυνομικούς για τα 47 κιλά χασίς οι 4 συλληφθέντες – Έλαβαν προθεσμία για Δευτέρα – ΡέθυμνοΡέθυμνο
Φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν να καταθέσουν προανακριτικά τίποτα και ότι έχουν να το πουν θα το πουν στην απολογία τους

Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες-πατέρας, γιοί και συνεργός για την υπόθεση με τα 47 κιλά χασίς στον Μυλοπόταμο, οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα, παρά τις βαριές κακουργηματικές διώξεις που τους βαρύνουν για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών και Όπλων αλλά και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη από την Αστυνομία ως κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κρατούν τα στόματά τους κλειστά!

Φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν να καταθέσουν προανακριτικά τίποτα και ότι έχουν να το πουν θα το πουν στην απολογία τους. Η μεταφορά τους έγινε το πρωί στα Δικαστήρια Ρεθύμνου και όπως αναφέρουν οι πηγές ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 10 του μήνα.


Πηγή


Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button