Επιστήμη

Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Έλληνα που συνελήφθη στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την υπεράσπιση του Έλληνα συλληφθέντος, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους δεκάδες συλληφθέντες που οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο, ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προσέθεσε ότι ο εν λόγω άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά εμπλοκή.

Ο συλληφθείς κατηγορείται μεταξύ άλλων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με τον Αλέξη Κούγια να εξηγεί πως δεν έχει ακόμη προλάβει να διαβάσει ολόκληρη τη δικογραφία ώστε να δει για ποια άλλα εγκλήματα κατηγορείται.

Παράλληλα, ο ποινικολόγος επέρριψε ευθύνες στην Αστυνομία και τόνισε πως οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις παραλείψεις και τα λάθη τη ΕΛ.ΑΣ., ενώ ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους. «Εάν δεν γίνει αυτό όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε στον ανακριτή», κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ για να πραγματοποιηθούν οι λήψεις DNA και να ταυτοποιηθούν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button