lifestyle

Συνολικά 180.000 θεατές βρέθηκαν σε τέσσερις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι

Οι τέσσερις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι, με τις οποίες ξεκίνησε η ευρωπαϊκή περιοδεία της, προσέλκυσαν 180.000 θεατές από την Πέμπτη έως την Κυριακή (09-12.05.2024).

Το ένα μουσικό ρεκόρ μετά το άλλο «σπάει» η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία στην περιοδεία του «The Eras Tour» γεμίζει στάδια με τα εισιτήρια να βγαίνουν «sold out» μέσα σε λίγα λεπτά. Αν και αρχικά ο αριθμός των θεατών στο Παρίσι είχε οριστεί στους 42.000, στη συνέχεια αυξήθηκε σε 45.000 ανά συναυλία της Αμερικανίδας σταρ, «για πρώτη φορά» στην ιστορία του χώρου «Paris La Défense Arena», διευκρίνισε η αντιπρόεδρός του Μπατίλντ Λορανζετί.

Μεταξύ αυτών, περίπου το 30% ήταν υπήκοοι ξένων χωρών, εκ των οποίων το 20% ήταν Αμερικανοί, είχε πει η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο πριν από τις συναυλίες. Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού εξηγούν εν μέρει αυτόν τον ενθουσιασμό.

Οι θεατές στο Παρίσι ξόδεψαν 180 ευρώ κατά μέσο όρο για να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους, σύμφωνα με τη Λορανζετί.

Μεταξύ προβών και συναυλιών, η Τέιλορ Σουίφτ, πρόσωπο του 2023 του περιοδικού Time, και η ομάδα της που απαρτίζεται από 200 μέλη πέρασαν 10 ημέρες στον χώρο συναυλιών.

Η έκτη περιοδεία της τραγουδίστριας, που ονομάζεται «The Eras Tour», ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 στις ΗΠΑ, προτού ταξιδέψει στην αμερικανική ήπειρο, την Ασία και την Αυστραλία.

Στα τέλη του 2023 αναδείχθηκε στην πρώτη περιοδεία στην ιστορία που πούλησε εισιτήρια αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ένας αριθμός, ο οποίος αναμένεται να διπλασιαστεί έως το τέλος της στον Καναδά τον Δεκέμβριο.

Το σόου, διάρκειας τριών ωρών και 15 λεπτών, ανατρέχει στα 11 άλμπουμ, με τα οποία η Τέιλορ Σουίφτ αναδείχθηκε από ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής κάντρι σε μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της διεθνούς ποπ μουσικής, με 110 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως στο Spotify.

Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται στη συνέχεια να επισκεφθεί τη Σουηδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Λιόν (Γαλλία), τη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία.

To άρθρο Συνολικά 180.000 θεατές βρέθηκαν σε τέσσερις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button