Οικονομία

Fourlis: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους του ομίλου ενόψει Πάσχα

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ ενόψει των εορτών του Πάσχα για αγορές τροφίμων σε όλους τους εργαζομένους του ανακοίνωσε ο όμιλος Fourlis.

Η συνολική δαπάνη του ομίλου Fourlis για την οικονομική ενίσχυση στους 2.700 εργαζομένους του στην Ελλάδα ανέρχεται σε 540.000 ευρώ.

Καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος του Πάσχα, δηλαδή μία περίοδος που είναι συνώνυμη με την αλληλεγγύη, φιλοδοξία του ομίλου Fourlis είναι να κάνει πράξη μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύει ο ίδιος, δηλαδή το ότι «στο κέντρο μας βρίσκεται ο άνθρωπος».

Για το λόγο αυτό, ο όμιλος Fourlis θα προχωρήσει σε μια επιπλέον πρωτοβουλία υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους του στην Ελλάδα.

Γνωρίζοντας ότι καθημερινά οι εργαζομένοι του τον καλύτερο τους εαυτό για να προσφέρει αξία στον πελάτη μας και να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του και αναγνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία της χώρας, ο όμιλος Fourlis αποφασίσε να ενισχύσει κάθε εργαζόμενο πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 29.4 θα είναι διαθέσιμα 200 ευρώ στην επαναφορτιζόμενη κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλου.

Η εφάπαξ αυτή καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της συμβολής και αφοσίωσης σας στην ανάπτυξη του Ομίλου.

Με αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου κάνουν λόγο για μια «μικρή έκπληξη από τον Όμιλο», «ωραία νέα» ενώ άλλοι επισημαίνουν πως «είμαστε μια οικογένεια και αποδεικνύεται καθημερινά». 

To άρθρο Fourlis: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους του ομίλου ενόψει Πάσχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button