Αθλητικά

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για το κοινό

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena άνοιξε τις πύλες του για το κοινό. Οι αναρτήσεις των “κιτρινόμαυρων” και το πρώτο εισιτήριο.

Από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (24.04.2024), οι πρώτοι φίλοι της ΑΕΚ μπόρεσαν να κάνουν την πρώτη τους ξενάγηση στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της παρακολούθησης της 100χρονης ιστορίας της Ένωσης, μέσω κειμηλίων, εκθεμάτων, τροπαίων και όχι μόνο.

Η ΑΕΚ ανέβασε στον λογαριασμό της στα social media video από την πρώτη είσοδο οπαδών στο μουσείο που στεγάζεται στο κεντρικό κτίριο της OPAP Arena.

Παράλληλα, παρουσίασε και το πρώτο -ιστορικό- εισιτήριο που “κόπηκε” για την είσοδο στο μουσείο της ομάδας.

“Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας” είχε αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε ανακοίνωσή της, για τη σημερινή ημέρα.

To άρθρο Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες του για το κοινό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button