Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές για Βόρεια Μακεδονία: «Να σέβεται τη Συμφωνία των Πρεσπών – Κάποιοι ανεξήγητα επισπεύδοντες της κύρωσης των μνημονίων»

«Η Βόρεια Μακεδονία οφείλει να σέβεται τη Συμφωνία των Πρεσπών» δηλώνουν κυβερνητικές πηγές στον απόηχο των προκλητικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Χρίστιαν Μιτσκόσκι ότι «θα αποκαλεί τη χώρα του, όπως θέλει».

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, «η Ελλάδα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία. Οι νέες δηλώσεις του πρωθυπουργού Μίτσκοσκι δικαιώνουν τις θέσεις της κυβέρνησης, η οποία παραμένει σταθερή σε αυτά που έχει πει».

Την ίδια ώρα, οι ίδιοι παράγοντες αφήνουν αιχμές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την πρότασή της για την κύρωση των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Άλλοι είναι πρόθυμοι και ανεξήγητα επισπεύδοντες της κύρωσης των μνημονίων», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο Κυβερνητικές πηγές για Βόρεια Μακεδονία: «Να σέβεται τη Συμφωνία των Πρεσπών – Κάποιοι ανεξήγητα επισπεύδοντες της κύρωσης των μνημονίων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button