Αθλητικά

Κώστας Σλούκας: Η «αποθέωση» από Δημήτρη Γιαννακόπουλο και «πράσινη» εξέδρα και το φιλί στην Μαρία Δαρσινού

Ο Κώστας Σλούκας έγινε για μια ακόμα φορά σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας γκαρντ ξεσήκωσε την “πράσινη” εξέδρα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ… φύλαξε και ένα φιλί για τη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού.

Σε μια “μαγική” του βραδιά στη Euroleague (29π., career high) ο Κώστας Σλούκας κατάφερε να… σηκώσει στο πόδι το κατάμεστο ΟΑΚΑ, στη νίκη των “πρασίνων” επί της Μακάμπι τελ Αβίβ και στο 1-1 της ομάδας για τα πλέι οφ στη Euroleague.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ασταμάτητος, με 29 πόντους, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ σε 29 αγωνιστικά λεπτά, συγκεντρώνοντας 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

Ο Έλληνας γκαρντ άκουσε πολλές φορές το όνομά του να γίνεται σύνθημα από τους οπαδούς, “αναγκάζοντας” και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σηκωθεί, να φωνάξει κι αυτός και να χειροκροτήσει (κάτι που έκανε και στη συνέχεια στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ).

Ο Κώστας Σλούκας γνώρισε την “αποθέωση”, έκανε μια βαθιά υπόκλιση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, φώναξε συνθήματα και πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, πήγε στη σύζυγό του, Mαρία Δαρσινού -που βρισκόταν στις court seats– και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

To άρθρο Κώστας Σλούκας: Η «αποθέωση» από Δημήτρη Γιαννακόπουλο και «πράσινη» εξέδρα και το φιλί στην Μαρία Δαρσινού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button