Ομορφιά

Φινάλε για το «Χαμογέλα και πάλι»: Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου και τα δάκρυα της Ελένης Βουλγαράκη

Αυλαία για τη φετινή σεζόν έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουλίου η εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι».

Στο πλατό βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της ψυχαγωγικής εκπομπής, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανανεώνει το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Mάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν στο φινάλε ιδιαίτερα συγκινημένη, καθώς αποχαιρέτησε την Ελένη Βουλγαράκη, που δε θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στη ψυχαγωγική εκπομπή του Mega.

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Την αγαπάω πάρα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη.

Με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Βουλγαράκη ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο Παύλος είναι ο μόνος που απαγορεύεται να φύγει» είπε στη συνέχεια με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου, τονίζοντας πως η Ελένη Βουλγαράκη ήταν πάντα άψογη.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω πως κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνει» είπε κατόπιν η Σίσσυ Χρηστίδου, που ευχαρίστησε δημόσια και τον Νίκο Κοκλώνη, του οποίου προβλήθηκε και μαγνητοσκοπημένο μήνυμα.

Να σημειώσουμε πως την ώρα που έπαιζε στον αέρα το βίντεοκαι η Σίσσυ Χρηστίδου το παρακολουθούσε έχοντας στην αγκαλιά της την Ελένη Βουλγαράκη, στο πλατό «εισέβαλε» ξαφνικά ο μικρός γιος της παρουσιάστριας, ο οποίος έπεσε στην αγκαλιά της και αποχώρησε λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και αρχικά αιφνιδιάστηκε, στη συνέχεια αντιμετώπισε το σκηνικό με χιούμορ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button