Περιβάλλον

«Μια του… Ψεύτη»: Μια ξεκαρδιστική κωμωδία του Ολιβιέ Μπαρού με τον Ταρέκ Μπουνταλί

Η ταινία «Μια του… Ψεύτη» του Ολιβιέ Μπαρού με τον Ταρέκ Μπουνταλί έρχεται σήμερα στους κινηματογράφους.

Όλοι λέμε ψέματα – και φυσικά θέλουμε να γίνουν πιστευτά. Τι θα γινόταν, όμως, αν ξαφνικά ό,τι ψέμα λέγαμε γινόταν αυτόματα πραγματικότητα; Η ζωηρή φαντασία ενός άνδρα φέρνει το απόλυτο χάος στη ζωή του, σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία που πρέπει να δείτε για να… πιστέψετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόθεση ταινίας

Ο Ζερόμ, είναι πωλητής σκαφών αναψυχής στη Νίκαια. Αλλά αν ρωτήσετε τον ίδιον, στον ελεύθερο χρόνο του ο Ζερόμ είναι επίσης αστροναύτης, παγκόσμιος πρωταθλητής στο καράτε και κολλητός της Μις Υφήλιος. Στην πραγματικότητα, ο Ζερόμ είναι παθολογικός ψεύτης.

Κανείς δεν τον πιστεύει πια, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να λέει ακόμα περισσότερα ψέματα. Η οικογένεια και οι φίλοι του δεν αντέχουν τα καθημερινά του ψέματα και κάνουν τα πάντα για να τον κάνουν να αλλάξει συμπεριφορά, όμως εκείνος συνεχίζει απτόητος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώσπου μια μέρα αλλάζουν όλα: όλα τα ψέματα που έχει πει γίνονται ξάφνου πραγματικότητα και κάνουν τη ζωή του άνω-κάτω, όσο εκείνος προσπαθεί απεγνωσμένα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Ένας ξεκαρδιστικός εφιάλτης έχει μόλις ξεκινήσει…

Ο νέος βασιλιάς της γαλλικής κωμωδίας, Ταρέκ Μπουνταλί, πρωταγωνιστεί σε μια ευρηματικότατη κωμωδία στο πνεύμα του θρυλικού «Ψευταράς» με τον Τζιμ Κάρεϊ, η οποία τολμά να αναρωτηθεί πώς θα ήταν η ζωή μας αν τα ψέματά μας έπαιρναν τη δική τους εκδίκηση!

Menteur

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Ολιβιέ Μπαρού

Πρωταγωνιστούν: Ταρέκ Μπουνταλί, Αρτούς, Πολίν Κλεμάν.

Διάρκεια: 95 λεπτά
Χώρα παραγωγής: Γαλλία
Έτος παραγωγής: 2022

Δείτε το τρέιλερ:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button