Αθλητικά

Νίκος Αλιάγας: Το μεγάλο ευχαριστώ της ΕΟΕ στον Έλληνα παρουσιαστή

Η ανάρτηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) για την προσφορά του Νίκου Αλιάγα στις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία και το απόγευμα της Παρασκευής (26.04.2024) βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την Τελετή Παράδοσης στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Ο Νίκος Αλιάγας «ένωσε» με τον δικό του τρόπο Ελλάδα και Γαλλία, μιλώντας σε ελληνικά και γαλλικά και βοηθώντας το έργο της ΕΟΕ. Μάλιστα, ήταν και λαμπαδηδρόμος στη γενέτειρά του, το Μεσολόγγι.

Δυο 24ωρα μετά την Τελετή Παράδοσης της Φλόγας, η ΕΟΕ θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Έλληνα παρουσιαστή, με τη μεγάλη καριέρα στη Γαλλία.

«H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει τον Νίκο Αλιάγα για τον άψογο επαγγελματισμό και την εξαιρετική παρουσίαση που έκανε στις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας συνεισφέροντας και αυτός στη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι δύο Τελετές στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο» αναφέρει η ΕΟΕ στην ανάρτησή της.

Στην φωτογραφία που πόσταρε η ΕΟΕ, φαίνεται ο Νίκος Αλιάγας, ο πρόεδρος της, Σπύρος Καπράλος και αρκετές από τις χορεύτριες που συμμετείχαν στις δυο Τελετές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Αλιάγας «συνόδεψε» την Ολυμπιακή Φλόγα μέχρι και το ιστορικό ιστιοπλοϊκό «Belem», για την αναχώρησή της προς την Μασσαλία.

 

To άρθρο Νίκος Αλιάγας: Το μεγάλο ευχαριστώ της ΕΟΕ στον Έλληνα παρουσιαστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button