Ομορφιά

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά για το block του Ηλία Γκότση στο Instagram

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων, στα όσα έχει πει ο Ηλίας Γκότσης για εκείνον, μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star».

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Γκότσης είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν γίνεται να “δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει”… Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο. Αρχίζει να βγαίνει ο χαρακτήρας του. Έκανα block τον Βασάλο, ήταν ο πρώτος που έκανα block όταν βγήκα. Με πείραξε όλη η στάση. Μπροστά μου δεν μου έλεγε τίποτα και μου έλεγε ευχαριστώ για αυτά που μοιραζόμουν… ήθελε να είναι το επίκεντρο».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκαθάρισε: «Για ποιον λόγο να τον στηρίξω; Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα, γιατί εγώ είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ο Γκότσης έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο.

Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο που ήταν κολλητοί, με τον Πιλίδη και την Εύη. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Ο Ηλίας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, σεβαστό».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button