Ειδήσεις Ελλάδος

Με τον πρόεδρο του ΕΟΦ συναντήθηκε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Ντανιέλα Μάλο πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ. ο Παναγιώτης Κοσμαράς, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ και ο Κώστας Σπυρόπουλος, Μέλος της Ομάδας Εκπαίδευσης, παρουσίασαν στον κ. Φιλίππου το όραμα, την αποστολή και το πολύπλευρο έργο της Ε.Ε.Φα.Μ., με απώτερο στόχο τη θεμελίωση ισχυρότερων σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων στο εγγύς μέλλον.

Ο πρόεδρος του ΕΟΦ ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις που υλοποιεί η Ε.Ε.Φα.Μ για την ανάδειξη της Φαρμακοβιομηχανίας ως παράγοντα δημιουργίας αξίας για τους ασθενείς και την κοινωνία, εκπληρώνοντας το όραμά της να αποτελεί σημείο αναφοράς για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών του χώρου της Υγείας.

Βασικός άξονας της συζήτησης αποτέλεσε επίσης η παρουσίαση του νέου Κώδικα Ηθικής & Δεοντολογίας της Ε.Ε.Φα.Μ. ο οποίος αποτυπώνει τις Αξίες και Αρχές της Εταιρείας και καθορίζει τα πρότυπα ηθικών κανόνων και συμπεριφορών που καθοδηγούν τα μέλη της ώστε να εκπληρώσουν καλύτερα τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους ασθενείς, τους Επαγγελματίες Υγείας και τους εταίρους του φαρμακευτικού κλάδου.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button