lifestyle

Γιατί Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον «εκνευρίστηκαν» στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών βρέθηκαν ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City». Ωστόσο, πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι ο ίδιος και η σύζυγός του φάνηκαν εκνευρισμένοι.

Την ώρα που ο Τομ Χανκς πόζαρε στους φωτογράφους με τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας, ένας υπάλληλος του Φεστιβάλ τον πλησίασε και στη συνέχεια φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο. Στις φωτογραφίες ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ θυμωμένος, με την ηθοποιό και παραγωγό Ρίτα Γουίλσον να μιλά δυνατά κάνοντας κινήσεις με τα χέρια της.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο υπάλληλος του φεστιβάλ ντυμένος με ένα κομψό κοστούμι σμόκιν φαινόταν να εξηγεί στο ζευγάρι σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Χανκς ήταν εκνευρισμένος σε όλη την διάρκεια που συνομιλούσαν στο κόκκινο χαλί.

Μετά το επεισόδιο το ζευγάρι συνέχισε να περπατά στο κόκκινο χαλί με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν πριν βρεθούν μαζί με τους άλλους συντελεστές της ταινίας.

Η σύζυγος του ηθοποιού, λίγες ώρες μετά σε ανάρτησή της στα instastories, έγραψε: «Αυτό ονομάζεται: “Δεν σε ακούω”. Ο κόσμος ουρλιάζει. “Τι είπες; Που υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;”. Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».

To άρθρο Γιατί Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον «εκνευρίστηκαν» στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button