Αθλητικά

Άρης – ΑΕΚ 1-2: Νίκη με ανατροπή και ξανά κορυφή για την Ένωση στη Super League 1

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με την Ένωση να παίρνει το διπλό με ανατροπή στο φινάλε, για να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Με τον Άρη να έχει προηγηθεί με τυχερό γκολ του Μορόν από νωρίς, η ΑΕΚ χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ με γκολ των Σιντιμπέ και Άμραμπατ, ο οποίος “λύτρωσε” την ομάδα του με μία “βολίδα” στο 84ο λεπτό του αγώνα, για να διπλασιάσει η Ένωση τις νίκες της επί των “κιτρίνων” στα πλέι οφ της Super League 1.

Η ΑΕΚ άφησε έτσι ξανά πίσω της τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και είναι μόνη της στην κορυφή, περιμένοντας και απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, με την ΑΕΚ να έχει την πρώτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο 2′, με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει με το ένα χέρι, το διαγώνιο σουτ του Ελίασον και τον Άρη να “απαντάει” με μακρινό σουτ από τον Ζαμόρα, που απέκρουσε ψηλά ο Αθανασιάδης.

Το παιχνίδι παρέμεινε “ανοιχτό”, αλλά η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 19′, με τον Πόνσε να πλασάρει άστοχα μέσα από την περιοχή του Άρη, ο οποίος είχε ακολούθως διπλή ευκαιρία, με τον Μορόν να μην μπορεί να νικήσει τον Αθανασιάδη και τον Γκαρθία να σουτάρει λίγο άουτ από κοντά.

Το γκολ ήρθε τελικά για τους “κίτρινους” στο 38′, με τη βοήθεια του VAR. Από πλασέ του Μορόν, η μπάλα κόντραρε δύο φορές και ο Αθανασιάδης χρειάστηκε να κάνει μία απίθανη επέμβαση για να αποκρούσει πάνω στη γραμμή της εστίας του. Το video έδειξε όμως ότι είχε περάσει το όριο και ο διαιτητής έδειξε σέντρα, για το 1-0 στο ματς.

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Άρης – ΑΕΚ 1-2: Νίκη με ανατροπή και ξανά κορυφή για την Ένωση στη Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button