Περιβάλλον

Σακελλαροπούλου: «Ο λαός μας πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας»

«Ο λαός μας πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας», επισήμανε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Γιορτάζουμε με κατάνυξη την Κοίμηση της Θεοτόκου. Και με περισυλλογή, γιατί το φετινό καλοκαίρι σημαδεύτηκε, δυστυχώς, από καταστρεπτικές πυρκαγιές και τραγικές απώλειες. Καθώς και από ένα ακόμη περιστατικό αθλητικής βίας, που οδήγησε στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, σύμπτωμα οδυνηρών παθογενειών που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας και με το μέλλον που θέλουμε για τα παιδιά μας. Ο λαός μας, όμως , πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας. Γι’ αυτό και την τιμάμε, κάθε χρόνο, ως Μητέρα της Ζωής. Από τον ακριτικό Έβρο, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά!», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την άφιξη της κυρίας Σακελλαροπούλου στο Μητροπολιτικό Ναό τιμές απέδωσε στρατιωτικό άγημα, ενώ την υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης, βουλευτές, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργθα η κ. Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον μητροπολίτη στο γραφείο του.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφτεί το Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης και την Ιερά γυναικεία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου ” Η Παναγία του Εβρου”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button