Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Έλληνα πρωταθλητή στο Madrid Open

Από Βαρκελώνη… Μαδρίτη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε το “μονοπάτι” που θα ακολουθήσει, για να φτάσει στον τελικό του Madrid Open, που ξεκινάει στις 23 Απριλίου.

Λίγες ώρες μετά την ήττα του στον τελικό του Barcelona Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μπει στο Madrid Open. Τη Δευτέρα (22/04) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Madrid Open, με Έλληνα πρωταθλητή (Νο7) να ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από το δεύτερο γύρο της ATP Masters 1000 διοργάνωσης.

Ο πρωταθλητής του Μόντε Κάρλο και back to back φιναλίστ της Βαρκελώνης περνάει bye στο δεύτερο γύρο. Πρώτος του αντίπαλος θα είναι είτε ο Ντούσαν Λάγιοβιτς, τον οποίο κέρδισε στα ημιτελικά του Barcelona Open, είτε ένας παίκτης από τα προκριματικά.

Σε περίπτωση που ξεκινήσει με νίκη στη Μαδρίτη, τότε θα βρεθεί για πέμπτη φορά στον τρίτο γύρο, και εκεί ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα.

Στους “16” δεν αποκλείεται να βρει απέναντί του τον Άλεξ Ντε Μινόρ, που νωρίτερα θα βρει απέναντί του τον Ράφα Ναδάλ. Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, τότε δεν αποκλείεται να είναι βρει στην άλλη μεριά του κορτ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Εφόσον πετύχει και τέταρτη διαδοχική νίκη και προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά για δεύτερη φορά στην καριέρα του, τότε πολύ πιθανό να συναντηθεί με τον Γιανίκ Σίνερ. Φαβορί για τον τελικό είναι ο No3 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ, του οποίου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη για την ώρα, λόγω του τραυματισμού του.

Το πιθανό “μονοπάτι” του Τσιτσιπά:

1R: Bye

2R: Λάγιοβιτς/Qualifier

3R: Λεχέτσκα

4R: Ντε Μινόρ/Ναδάλ

QF: Μεντβέντεφ

SF: Σίνερ

F: Αλκαράθ

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κλήρωση του Έλληνα πρωταθλητή στο Madrid Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button