Αθλητικά

Απίστευτο περιστατικό στην Κολομβία: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ

Στην Κολομβία τα έχουμε δει όλα, αλλά αυτό που συνέβη στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν δεν είχε… προηγούμενο.

Ο Ουρουγουανός μέσος της Ατλέτικο Νασιονάλ, Πάμπλο Τσεπελίνι, τραυματίστηκε, αφού ένας ανεγκέφαλος από την κερκίδα του πέταξε ένα μαχαίρι την ώρα που εκτελούσε κόρνερ στο παιχνίδι με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν για το πρωτάθλημα της Κολομβίας.

Στο 90+3′ κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, ο Τσεπελίνι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και δέχθηκε ένα μαχαίρι στο κεφάλι! Ευτυχώς, το μαχαίρι δεν προσγειώθηκε από την πλευρά της λεπίδας, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα ελαφρύ τραύμα.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, αλλά συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και το 2-2 να παραμένει.

“Έχω ένα πρήξιμο στο κεφάλι, πονάω λίγο και είχα λίγη αιμορραγία, αλλά είναι κάτι σοβαρό, που να απαιτεί ράμματα. Μην ανησυχείτε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο”, ανέφερε στις δηλώσεις του για το περιστατικό ο ποδοσφαιριστής.

To άρθρο Απίστευτο περιστατικό στην Κολομβία: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button