Αθλητικά

Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους που διατήρησαν ελπίδες για παραμονή στην Super League

Η Κηφισιά επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου με ανατροπή, αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες για παραμονή στην Super League για τον Αθηναϊκό σύλλογο.

Η Κηφισιά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο Περιστέρι, με την ομάδα του Κωνσταντίνου Μπράτσου να κερδίζει 2-1 και να παίρνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στη «μάχη» που δίνει για παραμονή στην Super League.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 16΄με το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τους γηπεδούχους ωστόσο να μην καταφέρνουν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Κάπως έτσι η Κηφισιά μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τους Μόργκαν Σναϊντερλίν στο 64΄και Ματέους Σάντος στο 67΄ να κάνουν την ανατροπή.

Με αυτό το 2-1 η Κηφισιά έφτασε τους 28 πόντους και έχει ένα λιγότερο από τον Βόλο, με την «μάχη» της παραμονής να αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Αποτέλεσμα με το οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Super League, με τους Ηπειρώτες πλέον να κάνουν πλάνα για την επόμενη σεζόν, η οποία δεν θα είναι στα «μεγάλα σαλόνια».

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τριμμάτης (67΄ Τσακμάκης), Ασεβέδο (73΄ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασίου, Έντερ, Κούντε, Βαλένσια, Καμαρά, Βρακάς (62΄ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (62΄ Βέργος).

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Τσανάτζια (58΄ Μπιφουμά), Τσάπαν, Βαφέας, Μιλίτσεβιτς, Σολόα, Σναϊντερλάν, Μενέντες (46΄ Κλωναρίδης), Πρίτσας (82΄ Τεττέη), Κρισιούμα (75΄ Γκόμπελιτς), Οζέγκοβιτς (82΄ Γιόβαντσιτς).

To άρθρο Ατρόμητος – Κηφισιά 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους που διατήρησαν ελπίδες για παραμονή στην Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button