Αθλητικά

Λαμία – ΠΑΟΚ LIVE για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έχει δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, χωρίς περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ έχει βρεθεί στο -5 από την ΑΕΚ στην κορυφή της Super League 1 (με παιχνίδι λιγότερο με τον Ολυμπιακό) και θέλει μόνο νίκη κόντρα στην ουσιαστικά αδιάφορη Λαμία, για να παραμείνει στη “μάχη” του τίτλου.

Παρακολουθήστε LIVE το Λαμία – ΠΑΟΚ από το Newsit.gr

Η προαναγγελία του Λαμία – ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η όγδοη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη Super League και η Λαμία στις επτά προηγούμενες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Συνολικά και στις δύο έδρες έχουν διεξαχθεί 15 αναμετρήσεις και ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Οι δύο ομάδες στις 3 Απριλίου συναντήθηκαν για πρώτη φορά και για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs και ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1. Σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα της Λαμίας σημείωσε γκολ κατά του ΠΑΟΚ, αφού στις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου είχε ηττηθεί με 3-0 στην Τούμπα και 2-0 την τελευταία αγωνιστική στη Λαμία.

Οι τέσσερις από τις επτά νίκες του ΠΑΟΚ στη Λαμία είναι με 2-0 και υπάρχουν ακόμη δύο 1-0 και ένα 3-0. Αυτή τη σεζόν έσπασε ένα παράδοξο που ήθελε τον Δικέφαλο να έχει έναν Έλληνα και έναν ξένο σκόρερ στις νίκες του με 2-0. Στις 3 Μαρτίου 2024 τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Τάισον και Μπάμπα.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 0-13

To άρθρο Λαμία – ΠΑΟΚ LIVE για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button