lifestyle

Τζώρτζια Γεωργίου: Δεν επιχείρησα να επικοινωνήσω με την Ελίνα Παπίλα, ούτε κι εκείνη μαζί μου

Η Τζώρτζια Γεωργίου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ερωτώμενη αν έχει σκεφτεί να κάνει κάτι μόνη της στην ελληνική τηλεόραση απάντησε: «Το έχω σκεφτεί, μου αρέσει γενικά η εξέλιξη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάποιος πει ότι θέλει να παρουσιάσει δική του εκπομπή αμέσως χαρακτηρίζεται».

Και συμπλήρωσε: «Αν είναι να με αποκαλέσουν ψώνιο επειδή θέλω να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη στη δουλειά μου, ας με πουν».

Για την Κατερίνα Καραβάτου που φέτος παρουσιάζει το «My style Rocks» είπε «βλέπω το MSR και η Κατερίνα Καραβάτου μου αρέσει πολύ, νομίζω της ταιριάζει», ενώ για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το κανάλι του Star σχολίασε «πίστευα ότι από το Star θα φεύγαμε όλοι και η Βίκυ Καγιά θα έφευγε τελευταία.

Θεωρούσα ότι πιο πιθανό ήταν να πέσει ”μαύρο” παρά να αποχωρήσει η Βίκυ Καγιά, δεν το πίστευα».

Σχετικά με την περσινή της τηλεοπτική παρουσία στο «Breakfast@Star» αποκάλυψε:« Πιστεύω ότι στο περσινό ”Breakfast@Star” υπήρξαν λάθος συμπεριφορές ανθρώπων κι γι’ αυτό δεν προχώρησε με την ίδια σύνθεση.

Η περσινή εκπομπή θα μπορούσε να έχει μέλλον. έβγαινε αβίαστα με χαρά. Για εμένα το ευχάριστο περιβάλλον σε μία δουλειά είναι το βασικό».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τζώρτζια Γεωργίου: «Δεν επιχείρησα ποτέ να επικοινωνήσω με την Ελίνα Παπίλα, ούτε κι εκείνη μαζί μου»”,”description”:”Η Τζώρτζια Γεωργίου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNS8yMC8wOS8yMl8yNF82NDY4OTE1MDhmN2JmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M27S”,”uploadDate”:”2023-05-20T09:23:01.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-csqzbeu0yu15″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Τζώρτζια Γεωργίου: Δεν επιχείρησα να επικοινωνήσω με την Ελίνα Παπίλα, ούτε κι εκείνη μαζί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button