Ομορφιά

10 tips για να κάνεις το sex που πάντα ονειρευόσουν

Αν το σεξ φαντάζει μια βαρετή, άνευρη, άχρωμη διαδικασία για εσένα και τον σύντροφό σου, μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά.

Και όχι τόσο κατά τη διάρκεια της πράξης, όσο πριν ή μετά από αυτή. Υπάρχουν τρόποι το sex να γίνει η πιο συναρπαστική εμπειρία. Γιατί είναι κατά βάσιν παιχνίδι του μυαλού και αυτό μπορεί να διεγερθεί με πολλαπλούς τρόπους:

  1. Προκαταρκτική… γυμναστική: Λίγα λεπτά γυμναστικής (20 λεπτά είναι ικανοποιητικός χρόνος!) είναι αρκετά για να διεγείρουν το σώμα περισσότερο κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας.
  2. Άλλαξτε μέρος και ώρα που συνήθως κάνετε sex: Ξεχάστε το πολύ πρωινό sex ή το sex πριν κοιμηθείτε, ή την κρεβατοκάμαρά σας. Κάντε το πχ πριν το βραδινό σας. Και κάπου που δεν το έχετε ξανακάνει.
  3. Αγόρασέ του ένα sex toy: Οι ανδρικοί δονητές έχουν αύξηση 72% τα τελευταία χρόνια. Μπορεί αυτό το βοήθημα να είναι κάτι διαφορετικό για εκείνον και να τον βγάλει από την ρουτίνα.
  4. “Πάλη” πριν το σεξ: Όταν τα γυμνά σώματα έρχονται σε επαφή με πίεση που μοιάζει με πάλη μπορεί να προκληθεί μεγαλύτερη διέγερση. Η “γυμνή πάλη” είναι μια κατηγορία videos σε sites ερωτικού περιεχομένου που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα.
  5. Πες του: “Αυτό δεν το έχω ξανακάνει ποτέ”: Οι άνδρες θέλουν να νιώθουν “καινοτόμοι, κυρίαρχοι”. Όταν νιώθει ότι σου προσφέρει νέες εμπειρίες, νέες συγκινήσεις… αποδίδει καλύτερα.
  6. Στείλ’του ξαφνικά ένα ερωτικό μήνυμα: Θα είναι για εκείνον μια ευχάριστη… πολλά υποσχόμενη έκπληξη. Όταν αιφνιδιάζεται, νιώθει ότι τον πειριμένουν συγκινήσεις. Φρεσκάρεται το μυαλό και των δυο σας.
  7. Πριν το σεξ μύρισε κάτι που αγαπάς πολύ: Οι μυρωδιές είναι άκρως διεγερτικές και μπορούν να σου φτιάξουν την διάθεση. Ιδίως αυτές που είναι συνδεδεμένες με τα ερωτικά σου γούστα.
  8. Αυτοσυγκέντρωση – Συντονίστε τις ανάσες σας: Aκολούθησε την ανάσα του ή εκείνος την δική σου. Το sex μπορεί να είναι μια διαδικασία διαλογισμού που μπορεί να απογειώσει τις αισθήσεις σας.
  9. Το μασάζ μπορεί να είναι διεγερτικό: Απαλές κινήσεις των δαχτύλων στο σώμα του και στο σώμα του μπορούν να φέρουν χαλάρωση και να σας κάνουν να απολαύσετε το σεξ καλύτερα.
  10. Πες του τι σκέφτεσαι να του κάνεις και τι θέλεις να σου κάνει: Η φαντασία μπορεί να σας κάνει να ξεπεράσετε τα standards σας, ακόμα και τα όρια του εαυτού σας. Μιλήστε ανοιχτά μαζί του για την εμπειρία που θέλετε να ζήσετε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button