Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει κίνηση για τον Λινγκρ μετά το τέλος της τσεχικής Λίγκας


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, 17:34

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει σιγά-σιγά να δρομολογεί πέρα απ’ τις ανανεώσεις (Κουρμπέλης, Σάρλια) και τη μεταγραφική ενίσχυσή του, με πρώτο στόχο να έχει ολοκληρώσει 3-4 «βασικές» κινήσεις πριν τις 25 Ιουλίου και την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρια.

Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί στο «8» και (πολύ περισσότερο) στο «10», με τον διεθνή Τσέχο της Σλάβια Πράγας, Όντρεϊ Λινγκρ να παραμένει μέσα στους βασικούς στόχους.

Για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο Παναθηναϊκός είχε κάνει αντίστοιχη κίνηση και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως η τσεχική ομάδα δεν ήθελε να τον παραχωρήσει, για να μην αποδυναμώσει το ρόστερ της στην προσπάθεια κατάκτησης της τσεχικής Λίγκας, με δεδομένο πως είχε ήδη παραχωρήσει τον μεσοεπιθετικό Γίρα Σορ και είχε «χάσει» ως ελεύθερο τον Πίτερ Ολαγίνκα που είχε κλείσει απ’ τον χειμώνα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον Λινγκρ, ο οποίος πραγματοποιεί μία θαυμάσια σεζόν με τη Σλάβια, έχοντας 15 γκολ και 8 ασίστ σε 40 επίσημα ματς. Κι ετοιμάζει πλέον την κίνησή του για να τον κάνει δικό του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off του τσεχικού πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο (27-28/5).

Ο Λινγκρ έχει συμβόλαιο με τη Σλάβια έως το καλοκαίρι του 2024 κι έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης που του έχει καταθέσει η τσεχική ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί εδώ και καιρό τις εξελίξεις και να ετοιμάζει πλέον «αθόρυβα» το… χτύπημά του.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, 17:37

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button