Πολιτική

Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση – Κανένας εφησυχασμός

Στους βουλευτές του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ζήτησε να είναι σε εφησυχασμό και να μην δείξουν αλαζονεία..

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι «ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα, κανένα από τα αποτελέσματα δεν προσμετρώνται και όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή».

«Στις εκλογές νίκησε ο ρεαλισμός και ο πραγματισμός και ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί η ΝΔ επικράτησε ακόμα και σε λαϊκές συνοικίες της Αθήνας που κάποιοι θεωρούσαν κάστρα της αντιπολίτευσης.

«Ήμουν σίγουρος», είπε ακόμα «ότι η μεγάλη προσπάθεια θα κέρδιζε την επιβράβευση των πολιτών».

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών «μας γεμίζει ευθύνη» και πως υπάρχει μόνο μια πρόταση διακυβέρνησης στον τόπο και αυτή είναι η αυτοδύναμη ΝΔ.

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση όχι για αντιπολίτευση», υπογράμμισε και τόνισε ότι αντίπαλος είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση αλλά και τα προβλήματα των πολιτών.

Παράλληλα ζήτησε από τα στελέχη του να σιγουρευτούν ότι θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή προσέλευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους βουλευτές του να επιδείξουν μετριοπάθεια σεμνότητα και έμφαση στον θετικό προγραμματικό λόγο και να αφήσουν τους άλλους να τσακώνονται για το ποιος θα είναι αντιπολίτευση.

To άρθρο Μητσοτάκης στους βουλευτές ΝΔ: Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα και η πόλωση – Κανένας εφησυχασμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button