Τεχνολογία

Άρης: «Απαιτείται αυξημένη προσοχή από όλους μας»

Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες για τον πρώτο αγώνα του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου (10/8, 21:15, Novasports Prime – «Κλεάνθης Βικελίδης), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Άρης, μέσω ανακοίνωσής της, θέλησε γι’ ακόμη μία φορά να εφιστήσει την προσοχή του κόσμου, ειδικά μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) έξω από την «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια κι είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση:

«Το “Κλεάνθης Βικελίδης” ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γιορτινά του. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ Άρης καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Ενόψει του αυριανού αγώνα, η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να εφιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως “υψηλού κινδύνου” από την UEFA. Για το λόγο αυτό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε δύο Παρατηρητές στο αυριανό παιχνίδι!

Απαιτείται αυξημένη προσοχή αύριο από όλους μας, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η προστασία της έδρας μας. Να το κάνουμε ξανά, όπως με την Αραράτ-Αρμενία, όπου η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και υποδειγματική.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Επίσης η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει ότι:

– Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:15) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:15) και

– Συνιστούμε, όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Αύριο το βράδυ 25.000 φωνές θα ενωθούμε σε μια και όλοι μαζί θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Κανείς δεν πρέπει να λείψει και αύριο!

Γιατί, το ταξίδι συνεχίζεται και… «Αρειανάρα ξέρεις ότι…».

Παράλληλα, με ανάρτησή της, η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Σαλέμ Εμπακατά για την προσφορά του στο σύλλογο. Ο Γαλλοκονγκολέζος αμυντικός έπειτα από 1,5 χρόνο και 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τα «κίτρινα», θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη Γκαζιαντέπ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button