lifestyle

Ο Ντένις Κουέιντ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Για την ευτυχία που ζει στο πλευρό της συζύγου του και των τριών παιδιών του μίλησε στο περιοδικό People ο ηθοποιός Ντένις Κουέιντ.

«Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ, είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός πραγματικά κάθε μέρα» δήλωσε ο ηθοποιός και μουσικός στο People. «Είναι σημαντικό να απολαμβάνεις πραγματικά τη βόλτα σου στη ζωή όσο περισσότερο μπορείς, γιατί υπάρχουν πολλές προκλήσεις και πράγματα που μπορούν να σε γκρεμίσουν» σημείωσε ο Ντένις Κουέιντ.

Για τον γνωστό ηθοποιό, αυτές οι προκλήσεις περιελάμβαναν παλαιότερες μάχες με τον εθισμό στην κοκαΐνη. Αυτό που τον έσωσε ήταν η επιστροφή στις χριστιανικές του ρίζες.

Το 1990, έγραψε το τραγούδι «On My Way to Heaven» για τη μητέρα του. «Για να την διαβεβαιώσω ότι έγινα καλά, ενώ δεν ήμουν μέχρι εκείνη τη στιγμή» ανέφερε ο σταρ υπογραμμίζοντας ότι τότε άρχισε να διαβάζει ξανά τη Βίβλο και άλλα θρησκευτικά βιβλία.

«Άρχισα να αναπτύσσω μια προσωπική σχέση. Πριν από αυτό, δεν είχα καμία, παρ’ όλο που μεγάλωσα ως χριστιανός» είπε ο Dennis Quaid.

Σήμερα είναι παντρεμένος με τη Laura Savoie και περήφανος πατέρας τριών παιδιών. «Είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ» δήλωσε και αποκάλυψε ότι κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Fallen: A Gospel Record For Sinners.

«Τα τραγούδια είναι αυτο-αναστοχαστικά και αυτο-εξεταστικά, όχι εκκλησιαστικά. Όλοι μας έχουμε μια σχέση με τον Θεό, είτε είσαι χριστιανός είτε όχι» συμπλήρωσε.

To άρθρο Ο Ντένις Κουέιντ είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button