Ομορφιά

Jeff Bridges: «O όγκος έχει συρρικνωθεί σημαντικά στο μέγεθος της μπίλιας»

Ο Αμερικανός ηθοποιός Jeff Bridges σε συνέντευξή του στο AARP, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σχεδόν τρία χρόνια από τότε που διαγνώστηκε με λέμφωμα non-Hodgkin.

O Jeff Bridges αποκάλυψε ότι η θεραπεία είχε θετικά αποτελέσματα και ότι ο όγκος έχει συρρικνωθεί σημαντικά, στο «μέγεθος της μπίλιας» όπως είπε.

«Γύριζα σκηνές δράσης για το πρώτο επεισόδιο του “The Old Man”, χωρίς να ξέρω ότι είχα έναν όγκο 30×23 εκατοστά στο σώμα μου», είπε ο βραβευμένος ηθοποιός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε καθώς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό σε μία περίοδο που το εμβόλιο δεν ήταν ακόμη διαθέσιμο.

Αποκάλεσε τη σύζυγό του Susan ως τον «απόλυτο πρωταθλητή» καθώς «πάλεψε για να με κρατήσει μακριά από τον αναπνευστήρα».

Ο Jeff Bridges νοσηλεύτηκε για σχεδόν πέντε μήνες και υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία. Οπως είπε, κάθε μέρα έβαζε μικρούς στόχους. «Για λίγο καιρό, το ρεκόρ μου ήταν 45 δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσω. Και μετά έλεγαν: “Κοίτα, στέκεσαι όρθιος για ένα λεπτό! Τώρα μπορείς να περπατήσεις 1,5 μέτρο;”».

Σήμερα ο Jeff Bridges δηλώνει ότι αισθάνεται καλύτερα και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς «The Old Man».

«Το να επιστρέφεις σε αυτό που σε αναζωογονεί, είναι υπέροχο συναίσθημα. Αισθάνομαι ότι οι καιροί απαιτούν από εμάς να είμαστε όσο πιο δημιουργικοί γίνεται. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε κάτι όμορφο, όπως κάνουμε στις ταινίες», είπε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button