Οικονομία

Athenaeum Hotels: Nέο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην καρδιά της Αθήνας

Την έναρξη λειτουργίας ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων στην καρδιά της Αθήνας, του «The Athenaeum», ανακοίνωσε ο Όμιλος Athenaeum Hotels.

Συγκεκριμένα, το πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, θα λειτουργήσει στις αρχές Μαΐου του 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου.

Πρόκειται για ένα γωνιακό 6όροφο κτίριο, σε στρατηγική τοποθεσία, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Καλλιρόης, με περιμετρική θέα σε όλη την πόλη, από την Ακρόπολη, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, το Λυκαβηττό μέχρι και το Ζάππειο και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και από το εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Την εξωτερική όψη του ξενοδοχείου διακοσμούν αναρριχώμενα φυτά συνδέοντας οπτικά ανεμπόδιστα το κτίριο με το καταπράσινο τοπίο που απλώνεται στην απέναντι πλευρά της Καλλιρόης από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι τον Εθνικό κήπο.

Το «The Athenaeum» διαθέτει 52 δωμάτια και σουίτες με θέα στην πόλη, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό ή τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Ο Όμιλος Athenaeum Hotels είναι μία αλυσίδα ξενοδοχείων πόλεως με ισχυρή παρουσία και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης στην πρωτεύουσα.

Λειτουργεί ήδη τέσσερα 4* ξενοδοχεία, το Athenaeum Grand και το Athenaeum Smart στη λεωφόρο Συγγρού, το Athenaeum Eridanus στη λεωφόρο Πειραιώς και το Athenaeum K-29 στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Με την προσθήκη του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου The Athenaeum, ο Όμιλος Athenaeum Hotels θα διαθέτει πλέον συνολικά 5 ξενοδοχεία στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, όλα περιμετρικά της Ακρόπολης και σε απόσταση αναπνοής από τα βασικότερα και σημαντικότερα σημεία και αξιοθέατα της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Athenaeum Hotels: Nέο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην καρδιά της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button