Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή της, η Θύρα 13 καλεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε συλλαλητήριο την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζητώντας πώληση της ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για μια ακόμα χρονιά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος (σ.σ. έχοντας μπροστά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας) σε μια σεζόν που η άφιξη του Φατίχ Τερίμ έγινε προκειμένου να γίνει το αντίθετο. Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί αναβρασμός και ο σύνδεσμος των οργανωμένων του “τριφυλλιού”, “Θύρα 13”, συγκαλεί συλλαλητήριο κατά του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζου, στις 19 Μαΐου, την ημέρα του εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ανάρτηση της Θύρας 13:

«Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε (;) τις μετοχές της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δώδεκα χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να διοικείται με Παναθηναϊκή νοοτροπία και με ένα μέλλον αμφίβολο που φαντάζει ως ίδιο και χειρότερο!

Δώδεκα χρόνια με ένα σωρό προσχήματα και δικαιολογίες, στην αρχή «για υπέρογκα χρέη που παρέλαβα», μετά «δεν έχω άλλα λεφτά να βάλω», μετά για οικονομική καταστροφή λόγω Στραματσόνι, μετά… μετά… Δώδεκα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος!!!

Δώδεκα χρόνια με αφανισμό από το «χάρτη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της διαχρονικά μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Δώδεκα χρόνια όπου ο εχθρός Μαρινάκης έγινε κάποια στιγμή ευκαιριακός σύμμαχος έως και φίλος! Δώδεκα χρόνια χωρίς την παραμικρή πρόοδο στο γηπεδικό πρόβλημα.

Δώδεκα χρόνια όπου όποιος προπονητής χτίζει μία ομάδα αξιώσεων, ξαφνικά απολύεται «νύχτα» με προσωπική «έμπνευση» του Αλαφούζου. Δώδεκα χρόνια με τον απίστευτο αυτόν τύπο που καταφερε να βεβηλώσει μέχρι και την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου μη σεβόμενος τίποτα μπροστά στο βωμό των διασυνδέσεων του.

Δώδεκα χρόνια όπου οι εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέπουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μαραζώνει και να υποφέρει. Δώδεκα χρόνια ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ με υπογραφή Αλαφούζου. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Ενώνουμε τη φωνή μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 15:00».

To άρθρο Παναθηναϊκός: Η Θύρα 13 ανακοίνωσε συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button