Οικονομία

Λήγει απόψε η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων – Galaksias Portal News

Προθεσμία έως απόψε το βράδυ έχουν οι δικαιούχοι του φετινού επιδόματος θέρμανσης, ώστε να υποβάλουν την αίτηση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myΘέρμανση». Ο αριθμός των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ξεπερνά τις 830.000, ενώ ήδη την περασμένη Παρασκευή καταβλήθηκαν οι προκαταβολές του επιδόματος σε περισσότερους από 380.000 περσινούς δικαιούχους.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Οικονομικών, οι νέοι δικαιούχοι που θα υποβάλουν αιτήσεις έως και σήμερα, θα πληρωθούν το επίδομα μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, όπως επίσης και το υπόλοιπο ποσό στους περσινους δικαιούχους.

Το επίδομα θέρμανσης καταβάλλεται σε τρεις δόσεις ως εξής:

· Έως τις 30 Δεκεμβρίου 2021 στο σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως τις 30 Νοεμβρίου και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

· Έως τις 28 Φεβρουαρίου για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2022.

· Έως τις 29 Απριλίου 2022 για τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2022 και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Απριλίου 2022.

Διαβάστε ακόμη:

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες-κλειδιά για καταχώρηση παραστατικών και πληρωμές

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button