Ομορφιά

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η σπάνια αναφορά στον γιο του, η παρουσίαση του Survivor και το ημερολόγιο που κρατά

Το βράδυ της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού του ΑΝΤ1 «Οι Προδότες», παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή λέγοντας πως έτυχε να μη βρίσκεται στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια καθώς, όπως είπε, παρότι χτυπούσε το τηλέφωνό του, εκείνος έκανε άλλα πράγματα.

«Όταν μου έγινε πέρυσι πρόταση για τη σειρά “Γιατρός” που θα παιχτεί του χρόνου στον Alpha δέχτηκα αμέσως, το ίδιο έγινε και με τους “Προδότες” στον ΑΝΤ1. Αν οι “Προδότες” συνεχιστούν θα είμαι και στα δυο, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, δεν το έχω συζητήσει με τα δυο κανάλια, δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό» αποκάλυψε για τα σχέδια που έχει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Το 2006 παρουσίασα το Survivor με μεγάλη χαρά. Είχα περάσει πολλά χρόνια κλεισμένος μέσα σε ένα θέατρο, δεν είχα ταξιδέψει καθόλου οπότε, το είδα σαν ένα μεγάλο δώρο…. Τους Προδότες τους έκανα γιατί είναι ένα εξαιρετικά καλό τηλεοπτικό προϊόν. Από τη στιγμή που με ενδιαφέρει να δω κάτι σαν θεατής, μπορώ και να το κάνω» είπε ακόμη ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Με τον Ατζούν ήμασταν συμπαρουσιαστές στο Survivor. Το ευχαριστιόμουν πάρα πολύ. Δοκίμαζα τα αγωνίσματα που έπαιζαν οι παίκτες, μου άρεσε πάρα πολύ… Υπάρχουν σε όλα τα είδη καλά και κακά δείγματα» πρόσθεσε.

Η αναφορά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο ημερολόγιο που κρατά από το 1987 και στον γιο του

«Υπάρχει ένα πολύ γνωστό τραγούδι που λέει, “Εδώ στου δρόμου τα μισά, έφτασε η ώρα να το πω, άλλα είναι εκείνα που αγαπώ, αλλού για αλλού ξεκίνησα”. Στα 53 μου αισθάνομαι ότι δεν ξεκίνησα για αλλού, αυτό που είμαι είναι αυτό για το οποίο ξεκίνησα την πορεία μου. Δε μιλάω μόνο για τη δουλειά αλλά γενικότερα σαν άνθρωπος…

Το ημερολόγιό μου αν το διαβάσεις θα μάθεις πάρα πολλά, το κρατάω από το 1987 αλλά το κρατάω για μένα, δε το έχει διαβάσει κανείς. Με βοηθάει να έχω μια αίσθηση της διαδρομής της ζωής μου. Επιστρέφω να το διαβάσω… Έχει ενδιαφέρον να το κάνει κανείς για τον εαυτό του, μπορείς να παρακολουθήσεις πολύ καλύτερα τα λάθη σου, τα δικά σου λάθη.»

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε και μια σπάνια αναφορά στον γιο του, που πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 18 του χρόνια.

«Προσφάτως ο γιος μου έγινε 18 χρονών, αποφοίτησε, τελείωσε τις εξετάσεις του, ψήφισε. Θέλει να γίνει γιατρός. Τα παιδιά πρέπει να τα δούμε να είναι ευτυχισμένα, όπως αυτά ορίζουν την ευτυχία. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω θα ήταν ένα παιδί που γοητεύεται από τη δουλειά των γονιών του και όχι επειδή το αγαπάει. Δεν είναι μια δουλειά που την κάνεις επειδή την κάνουν οι γονείς σου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button