Οικονομία

«Κρήτη, Μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί»: Ολοκληρώνεται απόψε το φεστιβάλ με την συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη – Ηράκλειο

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, 9:00 μμ, «Ακτή» ΚαρτερούΜε τραγούδια πολυαγαπημένων Ελλήνων συνθετών, αλλά και άλλα, από τη Μεσόγειο, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική, θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στις μουσικές του κόσμου

Ολοκληρώνεται σήμερα το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου “Κρήτη, Μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί” με τη συναυλία της Κλεονίκης Δεμίρη στην “Ακτή” Καρτερού. Η συναυλία, με τίτλο “Όλα θα πάνε μια χαρά”, θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.  

«Με μια βουτιά στην αισιοδοξία θα κλείσουμε το “Κρήτη, Μια ιστορία, 5+1 πολιτισμοί”, για το 2022. Με τραγούδια πολυαγαπημένων Ελλήνων συνθετών, αλλά και άλλα, από τη Μεσόγειο, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική, θα κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στις μουσικές του κόσμου.  

Η συναυλία έχει ταξιδέψει στο Παρίσι, το Μόντρεαλ, τη Φλωρεντία, τα Τίρανα και το Αμάν, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας. Στο Ηράκλειο θα την παρακολουθήσουμε παρά θιν’ αλός, στην “Ακτή” Καρτερού. Ελπίζουμε η αύρα του Κρητικού Πελάγους να μεταφέρει την αισιοδοξία της Κλεονίκης Δεμίρη σε όλον τον κόσμο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.  

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Φωτογραφία αρχείου Pexels


Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button