Αθλητικά

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ LIVE για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Παρακολουθήστε LIVE το ντέρμπι από το newsit.gr.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, θα προσπαθήσει να νικήσει τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα και μένει να φανεί αν οι αναπληρωματικοί καταφέρουν να δικαιώσουν τον προπονητή τους.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ έρχεται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μπριζ και στοχεύει αποκλειστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Λουτσέσκου να παρατάσσει όλα τα όπλα του στο Φάληρο.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από το newsit.gr.

Η προαναγγελία της Super League για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Στα δέκα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος υπάρχει μόνο μια νίκη γηπεδούχου και αυτή είναι του Ολυμπιακού για τη διαδικασία των περσινών Super League Playoffs.

Για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός με 4-1 στη Θεσσαλονίκη.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες για Playoffs στον Πειραιά ισάριθμες φορές και υπάρχουν δύο νίκες του Ολυμπιακού με 1-0, μια ισοπαλία 1-1 και μια νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0.

Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι το 1-0 με δώδεκα εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί το 2-0 με έντεκα. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες με 1-0, ενώ το πιο συχνό σκορ στις ισοπαλίες είναι το 1-1.

Η τελευταία φορά που δεν σημειώθηκε τέρμα σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά ήταν στις 31 Μαρτίου 2013.

70 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

48 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

13 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 126-57

To άρθρο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ LIVE για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button