lifestyle

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποθεώνει την Emma Stone για την ερμηνεία της στο Poor Things

Κάνοντας το μοντάζ της ταινίας Poor Things, ο Γιώργος Λάνθιμος συνειδητοποίησε ξανά το… μεγαλείο του ταλέντου της Emma Stone.

Η ταινία Poor Things είναι η τρίτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone, αλλά όχι και η τελευταία, αφού ήδη έχουν τελειώσει και τα γυρίσματα της τέταρτης!

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου Αλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992, αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής εγκυμονούσας γυναίκας στα τέλη του 19ου αιώνα στη Γλασκώβη η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της.

Ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ την επαναφέρει στη ζωή δίνοντάς της ωστόσο, το μυαλό του αγέννητου παιδιού της.

«Στη δημιουργία αυτού του πλάσματος όλα έγιναν από ένστικτο, δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δει», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος στο Empire. «Μερικές φορές η Έμα μου έλεγε: “Δεν ξέρω τι στο διάολο κάνω – είναι καλό;” και άλλες φορές δεν ήξερα ούτε εγώ τι να κάνω.

Δοκιμάζαμε διαφορετικά πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα έκπληκτος με την Έμα», πρόσθεσε. «Αργότερα, όταν έκανα το μοντάζ της ταινίας, της έστελνα μηνύματα και της έλεγα: “Δεν ξέρω πώς το έκανες αυτό. Είναι απίστευτο”», σημείωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.

Για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια ήταν μία άκρως συλλογική προσπάθεια. «Φανταστείτε να ήμουν μόνη μου! Αυτό θα ήταν καταστροφή», είπε η Έμα Στόουν τονίζοντας ότι «ήμασταν όλη την ώρα μαζί. Και μπορούσα να βασίζομαι πάντα σε εκείνον». Σημειώνεται ότι η ηθοποιός συνεργάζεται και στην επόμενη ταινία του Έλληνα δημιουργού «And» της οποίας τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

«Ήμουν με ανθρώπους που αγαπώ και εμπιστεύομαι και ένιωσα ότι μπορούσα να κάνω λάθη και να πειραματιστώ», ανέφερε η ηθοποιός για το «Poor Things» και πρόσθεσε: «Η ελευθερία και ότι ένιωθα άνετα… είναι αυτά που αγαπώ στην συνεργασία μου με τον Γιώργο».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ραφάλο, Τζέροντ Καρμάικλ και Ραμού Γιούσεφ.

Το «Poor Things» σε σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια στο Disney+.

To άρθρο Ο Γιώργος Λάνθιμος αποθεώνει την Emma Stone για την ερμηνεία της στο Poor Things δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button