Ομορφιά

Γιώργος Κόρομι για Survivor All Star: «Οι 3 παίκτες που δεν θέλω να έχω καμία επαφή…»

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» μίλησε ο Γιώργος Κόρομι, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

«Ο Τάκης είναι καλός αγωνιστικά, τον ψήφισα γιατί δημιουργεί εντάσεις σχεδόν καθημερινά αλλά δεν έχουν παίξει, δεν υπήρχαν κάμερες. Θέλω να έχω την ησυχία μου στο νησί, δεν ήθελα εντάσεις. Είναι πολλά αυτά που έχουμε ζήσει και δεν υπήρχαν κάμερες. Το ξέρετε πολύ καλά ότι είμαι φίλος με τον Ηλία Μπόγδανο από το 2021. Είπα ότι θέλω νικητή τον Σάκη γιατί έχουμε δει ξεκάθαρα ότι είναι ο πιο καλός παίκτης στα αγωνίσματα. Αν μου έλεγες καθαρά επιβίωση θα έλεγα άλλο άτομο. Απλά για το Survivor όπως είναι πιστεύω τον Σάκη Κατσούλη», είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Μαριαλένα όντως είχε τσαντιστεί με την Μελίνα και την ενόχλησε πολύ που ψήφισε τον Βασάλο. Εγώ δεν θα έδινα σημασία. Σίγουρα ισχύει ότι ακόμη και καλά να μην ήταν αγωνιστικά, δεν θα ψήφιζα την κοπέλα μου. Θα την ήθελα στο κομμάτι της συμβίωσης.

Φυσικά ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα ψηφιστούν, επειδή είναι ζευγάρι, είναι δεμένοι. Το παραβάν ήταν ιδέα του Κωνσταντίνου. Οι 3 παίκτες που δεν θέλω να έχω καμία επαφή έχουν φύγει από το παιχνίδι. Δεν είχαμε κοινά στοιχεία, δεν τα βρίσκαμε σαν χαρακτήρες».

«Τι να σου πω για τον Tριαντάφυλλο που ήταν στο 2021, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος ότι πανηγύρισε είναι πολύς κόσμος ο οποίος δεν με ήθελε στο παιχνίδι», απάντησε ο Γιώργος Κόρομι για τον πανηγυρισμό του Τριαντάφυλλου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button